1
Onze mobiliteitsoplossingen

Greenwheels

De one-size-fits-all-auto is niet langer de enige oplossing voor de huidige complexe mobiliteitsbehoefte van je bedrijf en medewerkers. De behoeften verschuiven langzaam van bezit naar gebruik: de auto is niet langer een statussymbool en zeker voor consumenten in stedelijke gebieden is het bezit van een auto minder aantrekkelijk in verband met de hoge kosten en groeiende parkeerdruk. In samenwerking met onder andere Greenwheels kunnen wij je bedrijf helpen om slimmer gebruik te maken van de beschikbare modaliteiten en zo flexibele en schonere mobiliteit realiseren.

Zo werkt Greenwheels.

Ruim 1.700 bedrijfsauto's staan klaar voor jou. Je kunt ze ophalen en terug brengen wanneer je maar wilt. Check hier hoe het werkt. Van registreren, tot reserveren en rijden. Heel eenvoudig.

Advies op maat

Greenwheels: auto's delen

Greenwheels is vooral bekend als autodeelprogramma voor consumenten. In de 20 jaar dat dit autodeelprogramma bestaat, is het wagenpark uitgegroeid tot 1.700 voertuigen. Greenwheels biedt nu ook een aantal producten aan voor de zakelijke markt. Zo kun je (zakelijk) gebruikmaken van een van de 1.700 deelauto's of toegang krijgen tot exclusieve Greenwheels-auto’s in kleur en uitvoering naar keuze.

Eén verzamelfactuur voor gebruik poolauto’s

Een Greenwheels-auto is door de werknemer makkelijk te reserveren en te openen via de Greenwheels-app. Sleutel en tankpas bevinden zich in het voertuig en de gebruikskosten van de poolauto’s worden door Greenwheels inzichtelijk gemaakt door middel van één verzamelfactuur. Al met al zeer efficiënt en geen gedoe meer met gedeelde agenda’s, sleutels bij de receptie of het declareren van zakelijke kilometers voor het gebruik van privéauto’s.

Meer weten?

Bekijk ook onze andere mobiliteitsoplossingen, of neem contact op met onze Mobility Consultants.

Heeft u vragen? Ik help u graag.

PK180626V114.jpg ">

Niels Dragt