1
Mobiliteitsoplossingen

Next Urban Mobility

De leefbaarheid in veel steden staat onder druk. Een stijgend aantal inwoners reist dagelijks de stad in en uit met directe gevolgen voor de bereikbaarheid, ruimtebeslag en luchtkwaliteit in de stad. Next Urban Mobility ontwerpt en implementeert slimme mobiliteitsoplossingen (hubs) voor de stad van morgen.

Next Urban Mobility

Next Urban Mobility ontwikkelt, implementeert en beheert slimme mobiliteitsoplossingen die steden bereikbaarder, veiliger, leefbaarder en gezonder maken.

Advies op maat

Leefbaarheid

Vanuit de behoeften van de gebruiker ontwerpt Next oplossingen die er op gericht zijn de meest geschikte vorm van vervoer aan te bieden die het beste past bij het profiel en de wens van de individuele gebruiker. De stedelijke inwoner gaat daarmee mobiliteit afnemen als een dienst en daarvoor betalen naar gelang het gebruik van mobiliteit. Hierdoor wordt mobiliteit en vervoer in de stad efficiënter en slimmer ingericht, waardoor de leefbaarheid in de stad verbetert.

Combinatie van kennis

In samenwerking met gemeenten, projectontwikkelaars en het bedrijfsleven analyseert Next concrete mobiliteitsvraagstukken in stedelijke gebieden. Na een concept en ontwerpfase brengt Next de gekozen oplossing ook in de praktijk.

Als start-up van de Pon-familie, maakt Next Urban Mobility gebruik van alle kennis en ervaring op mobiliteitsgebied die binnen het concern voorhanden is: auto- en fietsdeelsystemen (Greenwheels), SmartCar en -bike oplossingen (Mind), zakelijke mobiliteitskaarten (Shuttel) en kennis over klantbeleving en beweging.

Meer weten?

Bekijk onze andere mobiliteitsoplossingen of neem contact op met onze Mobility Consultants

Heeft u vragen? Ik help u graag.

PK180626V114.jpg ">

Niels Dragt