1
Mobiliteitsoplossingen

DOCKR

Zero emissie vloot met logistieke voertuigen: flexibel op- en afschalen en afgestemd op jouw mobiliteitsbehoefte. Ontdek wat DOCKR voor je kan betekenen!

DOCKR biedt duurzame zero emissie logistieke voertuigen voor de last mile. Parkeer bij een hub aan de rand van de stad en ga van daaruit naar je bestemming met een elektrisch voertuig dat is toegespitst op jouw behoefte. Milieuzones en parkeerproblemen zijn verleden tijd en je draagt met DOCKR je steentje bij aan een groenere stad. DOCKR is een full service concept met flexibele looptijden om eenvoudig op- en af te schalen. De ene dag een bakfiets nodig en de volgende week een LEVV (licht elektrisch vrachtvoertuig)? Met DOCKR heb je altijd alle opties, duurzaam en volledig geserviced, tot je beschikking.

Zo werkt DOCKR

DOCKR biedt een compleet scala aan voertuigcategorieën waardoor je een compacter voertuig kunt kiezen om gemakkelijker door de stad te manoeuvreren en een parkeerplek te vinden. Door dit flexibel, in maandabonnement, aan te bieden kun je vrijwel risicoloos proberen of de overstap naar bijvoorbeeld elektrische cargo bakfietsen bij jouw bedrijf past.

Dockr-visual-800x404.png

DOCKR Mobility - duurzaam en zero emissie

Thema’s als dichtslibbende steden, milieuzones, parkeerproblemen en luchtkwaliteit zijn actueler dan ooit. Stadslogistiek wordt steeds uitdagender en vraagt om nieuwe oplossingen. De reguliere bestelbus is steeds minder de snelste en handigste oplossing voor last mile distributie. Nieuwe, elektrische, cargovoertuigen zijn vaak een goed alternatief en verschijnen steeds vaker in het straatbeeld. DOCKR ontzorgt op dit gebied van nieuwe, zero emissie cargo mobiliteit.

Flexibele vlootsamenstelling

In de loop der tijd - ook afhankelijk van seizoenen - kan de behoefte aan type en hoeveelheid voertuigen veranderen. Door de flexibele voorwaarden van DOCKR kan eenvoudig worden op- en afgeschaald of geswitcht naar andere type voertuigen wanneer daar behoefte naar is.

Duurzaam: van e-Bakfiets tot TukTuk

DOCKR is merk- en voertuig onafhankelijk. Hierdoor kan optimaal invulling worden gegeven aan de beste oplossing. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een mix van voertuigen in te zetten; van delivery e-bike tot elektrische bus en van bakfiets tot tuktuk.

Zero emissie: Alles volledig elektrisch

Alle DOCKR-voertuigen zijn volledig elektrisch. Zo daalt de CO2-uitstoot van (dit deel van) je vloot direct naar het nulpunt! Heb je nog vragen over de actieradius van de verschillende mogelijkheden, of de beschikbaarheid van laadpalen of laadpassen? Graag adviseren we je over de beste oplossing en ontzorgen we met alle benodigde laadoplossingen.

Meer weten?

Bekijk ook onze andere mobiliteitsoplossing, of lees meer over CO2-reductie in onze whitepaper over Groengas.

Mobiliteitsoplossingen

Auto's, fietsen, autodelen, mobiliteitshubs, openbaar vervoer... Zakelijke mobiliteit is tegenwoordig zo divers! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Bekijk alle mogelijkheden
PON-Business_300X300.jpg

Heeft u vragen? Ik help u graag.

PK180626V114.jpg ">

Niels Dragt