Innovatie in mobiliteit

Zo ga je Andersnaarwerk.nl

PON_PBM-web_640x360.png

Andersnaarwerk.nl helpt je op weg in het nieuwe mobilitijdperk

Nederland komt weer in beweging. Thuiswerken blijft de norm voor wie dat kan, maar schoorvoetend maken we ook weer afspraken buiten de deur. De vraag is: hoe doen we dat? En: hoe komen we daar? Veilig reizen in het nieuwe mobilitijdperk vraagt om flexibele alternatieven. En die zijn er.

Zoek jij ook naar nieuwe oplossingen voor het woon-werkverkeer? Reizen met het openbaar vervoer voelt minder comfortabel. En door het thuiswerken blijft de auto langer staan. De vanzelfsprekendheid waarmee we in de auto of bus, trein of metro stappen, is voorbij. De overstap naar alternatief vervoer is urgenter dan ooit. En flexibiliteit is daarbij een voorwaarde.
Andersnaarwerk.nl, een initiatief van Pon Business Mobility, helpt werkgevers en werknemers bij het vinden van passende vervoersoplossingen. Dit platform helpt je met gerichte vragen en antwoorden precies te weten wat voor jouw situatie het beste werkt.
Andersnaarwerk.nl laat je concreet zien welke mogelijkheden je hebt om optimaal te reizen met de fiets, e-bike, auto of openbaar ervoer. Voor optimale flexibiliteit adviseert andersnaarwerk.nl ook all-in concepten. Denk aan een mobiliteitsbudget dat door de medewerker naar eigen inzicht te besteden is. Of aan een financieel interessante combinatie van lease-auto en leasefiets. De vragen en antwoorden op Andersnaarwerk.nl zijn volledig afgestemd op omvang en type van het bedrijf, de woon-werkafstand en de mogelijke wensen van de gebruiker.

Zo krijgen we de zaken op de rit!

Ga snel naar Andersnaarwerk.nl